24 Jam Buka
17+ Bilik
90+ Kakitangan
Tempat Terkawal

Lokasi Terdekat Anda

Tempah dan Bayar.
paris

KONDOMINIUM SERI BULAN

Jika apa yang anda cari adalah penginapan dengan lokasi menyenangkan di Port Dickson, cuma perlu lihat Seri Bulan Kondominium. Dari sini, tetamu boleh menikmati semua kemudahan yang bandar ini tawarkan. Dengan lokasi yang mudah, penginapan ini memberikan akses mudah ke tempat yang anda perlu lawati ..

Lihat Lokasi
paris

LEXIS HIBISCUS, PORT DICKSON

Terletak di tengah-tengah Si Rusa, Lexis Hibiscus Port Dickson merupakan tempat yang sesuai untuk meneroka Port Dickson. Dengan lokasi yang mudah, hotel ini memberikan akses mudah ke tempat yang anda perlu lawati. Di Lexis Hibiscus Port Dickson, perkhidmatan yang cemerlang dan kemudahan yang ungg..

Lihat Lokasi
paris

GRAND LEXIS, PORT DICkSON

Berlatar belakangkan persekitaran yang damai dan harmoni, Resort ala hotel ini yang terletak di Port Dickson memerlukan perjalanan selama 75 minit untuk sampai dari Kuala Lumpur. Lokasi Grand Lexis Port Dickson adalah hampir dengan Pekan Lukut dan kawasan pantai Negeri Sembilan. Terdapat banyak temp..

Lihat Lokasi

Lebih daripada 17 bilik

Tempah kediaman anda sekarang

Sebanyak 17 rumah rehat di eTempahan. Setiap unit dikendalikan oleh MBPJ dan juga pengurusan rumah rehat mereka sendiri. Kami memastikan keselesaan anda sepanjang penginapan anda di rumah rehat kami.

Penginapan yang sangat murah

BAYU BEACH RESORT, PORT DICKSON

RM50.00

BUKIT MERAH LAKETOWN RESORT

RM50.00

KONDOMINIUM SERI BULAN

RM50.00